Machine transporter reparatie

Bent u in het bezit van een machine transporter voor het vervoeren van zware machines zoals een hoogwerker, shovel of een graafmachine? Dan is periodiek onderhoud van uw machine transporter van essentieel belang zodat u zeker weet dat uw machine transporter iedere dag dit zware vervoer probleemloos aan kan.

Bij Oude Egbrink aanhangwagens zijn wij al jaren gespecialiseerd in het repareren van machine transporters en het uitvoeren van onderhoud en montage werken.

Afspraak maken?

In Twente bint wie onwies snel. Na uw aanvraag ontvangt u dezelfde werkdag nog een reactie van ons!

Snelle
reparaties

Persoonlijk
contact

Hoogwaardige kwaliteit

25 jaar
ervaring

1000+
reparaties

Wat is een machine transporter?

Een machinetransporter is een aanhangwagen die wordt gebruikt voor het vervoer van machines op wielen en rupsbanden. Hierbij moet u denken aan een minikraan, hoogwerker, shovel, zitmaaier en een graafmachine. Uw machine aanhangwagen zal door het gebruik van een dieplader probleemloos worden uitgevoerd waardoor u eenvoudig zware machines van de ene locatie naar de andere locatie kan vervoeren.

Machine transporter reparatie

Het uitstellen van onderhoud en reparaties aan uw machine transporter is geen verstandige keuze. De machine transpoter dient bij regelmatig gebruik altijd goed onderhouden te worden zodat u onderweg niet voor verrassingen komt te staan. Goed onderhoud is essentieel voor het verlengen van de levensduur van de machine transporter en draagt tevens bij aan de verkeersveiligheid.

Zo is een veel voorkomend probleem de torsie as van de machine transporter. Deze kan na verloop van tijd namelijk slijtage vertonen en is dan aan vervanging toe. Veel mensen denken dat dit het einde is van de machine transporter, u kunt echter met de juiste reparatie uw machine transporter simpelweg voorzien van een nieuwe torsie as waarmee u uw machine transporter een tweede leven geeft.

Bij Oude Egbrink aanhangwagens zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van dergelijke reparaties, neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de situatie bespreken en u direct adviseren wat nodig is.

Machine transporter onderhoud

Uw machine transporter controleren wij op verschillende punten, hierbij moet u denken aan:

  • Assen en chassis
  • Staat van de banden
  • Versleten lagers
  • Controleren van de remmen
  • Controleren van de verlichting


Indien nodig worden onderdelen gesmeerd en gereinigd en eventuele extra reparaties worden pas uitgevoerd na overleg met u als klant. Samen zorgen we ervoor dat uw machine transporter weer in uitstekende en veilige staat verkeert zodat u met een goed gevoel de weg op kan.