Aanhanger onderhoud

Aanhanger onderhoud is van groot belang om de levensduur van de aanhanger te verlengen. Uw aanhangwagen herstellen naar nieuwstaat door deze te onderhouden zal resulteren in een betere wegligging, een veiligere situatie op de weg en meer comfort achter het stuur.

Het onderhoud van een aanhangwagen vereist een vakkundige blik. U kunt bij de specialisten van Oude Egbrink aanhangwagens terecht voor zowel aanhanger onderhoud als aanhanger reparaties. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om een prijsindicatie te ontvangen voor het onderhoud aan uw aanhangwagen.

Onderhoud inplannen?

In Twente bint wie onwies snel. Na uw aanvraag ontvangt u dezelfde werkdag nog een reactie van ons!

Snelle
reparaties

Persoonlijk
contact

Hoogwaardige kwaliteit

25 jaar
ervaring

1000+
reparaties

Aanhanger stekker of kabel vervangen

Wilt u uw 7-polige stekker voor en 13-polige stekker of andersom? Of wilt u simpelweg uw huidige aanhanger stekker vervangen? Zijn de kabels van uw aanhanger aan vervanging toe? Of wilt u uw aanhanger verlichting vervangen door LED verlichting? Deze vormen van onderhoud aan uw aanhanger vereisen een vakkundige blik, om zo veelgemaakte problemen te voorkomen. 

Ook hierin ondersteunen wij u graag. Dankzij meer dan 25 jaar werkervaring op gebied van aanhanger onderhoud is er geen uitdaging te groot. Meer weten? Neem contact met ons op middels onderstaand contactformulier om de mogelijkheden te bespreken en een prijsopgave te ontvangen.

Aanhangwagen onderhoud en reparaties

Bij Oude Egbrink aanhangwagens bent u niet alleen aan het juiste adres voor aanhangwagen onderhoud voor een reguliere aanhanger. Wij verzorgen voor u onder andere:

 
Tevens kunnen wij naast het onderhouden van de bovenstaande trailers en aanhangers deze ook repareren voor bijvoorbeeld schade aan de torsie as. Neem contact met ons op voor een prijsindicatie of om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoud aanhanger laten uitvoeren bij Oude Egbrink?​

Is uw aanhanger aan een onderhoudsbeurt toe? Of bent u benieuwd naar onze werkzaamheden en onze prijzen? Neem dan contact op met Oude Egbrink aanhangwagens voor meer informatie. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring en opgedane kennis op gebied van aanhanger onderhoud kunnen wij u als geen ander helpen.

Een reparatie bij Oude Egbrink is binnen no-time klaar. Dankzij persoonlijk contact en door gebruik te maken van hoogstaande kwaliteit onderdelen garanderen wij dat u de komende tijd geen omkijk meer heeft aan uw aanhangwagen.