Over ons

Over ons afbeelding felix

Felix Oude Egbrink

Mijn naam is Felix Oude Egbrink en ik ben oprichter & eigenaar van Oude Egbrink Aanhangwagens. 

Van jongs af aan heb ik altijd een interesse in metaal en techniek gehad, al gauw kwam ik erachter een interesse in aanhangwagens te hebben. Het vervoer en transport heeft bij mij altijd interesse gewekt. Inmiddels heb ik meer dan 30 jaar ervaring in metaal en techniek, en is geen enkele aanhanger een te grote uitdaging. 

Door advies op maat te geven, de gehele afwerking tot in de puntjes te verzorgen en zorg te dragen na aankoop wil ik elke klant zo tevreden mogelijk maken. Dit door een goed en betrouwbaar product te leveren gecombineerd met eerlijkheid en een goede communicatie. 

Ik werk volgens het Twentse gezegde die ik vroeger van huis uit heb meegekregen; ofspraak is ofspraak!

Torsie as reparatie

Torsie as reparaties

Een versleten torsie as hoeft lang niet altijd afgeschreven te worden!

Aanhanger reparatie

Aanhanger reparaties

Voor alle reparaties aan uw aanhanger bent. u bij ons aan het juiste adres..

Aanhanger onderhoud - Egbrink aanhangwagens

Aanhanger onderhoud

Ook het onderhoud van uw aanhanger vereist een vakkundige blik.

Bekijk ons werk